MENÜ
Főoldal
Fontos
Képek
NYOMTATVÁNYOK
ON LINE IGÉNYLÉS
Vendég könyv
 

 FIGYELEM !!!

 AKI A BELÉPÉSI ENGEDÉLYÉT ÁT ADJA OLYAN SZEMÉLYNEK AKI NEM RENDELKEZIK BELÉPÉSI ENGEDÉLYEL ANNAK AZ ENGEDÉLYE BEVONÁSRA KERÜL, ÉS SZABÁLYSÉRTÉSI ELJÁRÁST KEZDEMÉNYEZHETÜNK ELLENE. 

 

 

 HÁZI REND

 

1. A Tóban fűrödni TILOS!! 

 

2. A tó - és tópart területén csak belépési engedéllyel lehet tartózkodni

3. A tóparton sátorozni TILOS

4. Állatot a tóban fürdetni TILOS

5. Szemetelni TILOS

6. Gépjárművel a tópart fűves területén parkolni TILOS !  a második figyelmeztetés után a belépési engedély bevonásra kerül !!!!

7. Tábortűzet csak a kijelölt tűzrakó helyen lehet rakni

8. A belépési engedélyt mindenki köteles az ellenőrnek ellenőrzésre felmutatni, illetve átadni. ( Vértessomlói Polgárőr Egyesület Khs Tagjai )

9. Az ellenőr jogosúlt a belépési engedélyt a helyszínen bevonni 

10. A belépési engedéllyel nem rendelkező személy, vagy olyan személy  akinek az engedélye be lett vonva  és engedély nélkül is a tó illetve a tó part területén  tartózkodik,  az birtokháborítást követ el. 
 
11. A belépési engedély nem átruházható  
 
12. A VISITOR belépőket az Intézmény illetve a vállakozás tulajdonosa köteles nyilvántartani az erre kialakított formanyomtatványon, hogy a belépőt kinek és mikor adta ki, ennek elmulasztása írásbeli figyelmeztetést, és a második alkalommal az engedély bevonását vonja maga után
 
13. Az VISITOR belépővel a Dísztó területén tartózkodó szemlyért, és annak cselekedeteiért, a belépőt kiadó intézmény felel.
 
 

 A FENT LEÍRTAK MEGSZEGÉSE A BELÉPÉSI ENGEDÉLY AZZONNALI  BEVONÁSÁVAL JÁR !!


www.vertessomloidiszto.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!